160 min

Åkte till Forstäppan på eftermiddagen idag, till Mr Murphy och Polka Olga :P Haha
Fick tag på Muppen först idag, han var så trevlig så! Så myste lite med dom båda i hagen först och sen tog jag med Muppen ut å gjorde ordning honom för en ridtur in till ridbanan i ssjö :)
På vägen dit hann vi med att få hagel å regn på oss.. och väl där uppe stekte solen oss ;)
Men iaf, red på lite volter i skritt å trav, försökte få honom att bli lugn, fin å avslappnad och sänka å ställa sig, gick sisådär ganska bra :)
Sen var jag av å la fram lite bommar och ställde upp ett litet skutt, och kom upp sen också!
Dock vart bommarna inge bra, avståndet mellan dom vart konstigt och jag orkade inte hoppa av å fixa de igen, OCH hindret blåste ikull.. -.- Men landa lite fint som en upphöjd bom och det dög tydligen för Muppis blev taggad av det också och tyckte de va kul! :P
Så Muppen var en snell, lite pigg men duktig hest idag :) Och mysig!
 
Så han fick gå ut i hagen igen och Olga fick komma ut på en tur upp i skogen vid mig, hade tänkt att rida hem på gården men lammen sprang tydligen lite som dom ville och sist vi va hemma så gillade inte Olga fåren riktigt.. ^^ Så vi red till Hollywood (blink blink) och sen hemmåt. Lät henne springa uppför en backe också, hon hade lite överskottsenergi ;)
 
Sen fick hon gå in och Muppen hade rullat sig så borstade av honom också innan båda två fick sussa :)
Nu ska jag ner å kolla på majbrasa i Ssjö.. hoppas på trevligt sällskap! :)
 
Liiite.. speciella bilder.. ;)
Det är inte alltid lätt att få med tre stycken på bild..
 
 
 
 
 
Olga nockade mig... muppen räddade mig.. eller nåt.. ^^
 
 
 

Snacka skönt med en dusch

Slutade tidigar från skolan (idag också, lediga imorgon å på onsdag, temadag på torsdag=inge drygt jobb och lediga två dar nästa vecka + en till typ temadag.. wööö) så var med mamma till en liten gullig butik i Nyhammar (?), fikade lite (supergoda cupcakes!!) och åkte förbi på ICA å handla.
Hem å chillade ett tag och åkte sen till stallet. Tog in en blöt, äcklig å rejält smutsig ponny (!!), borstade av honom med en sån där "ta-bort-pälsen-avlång-grej-med-piggar-å-två-handtag" första gången. Han tappade massor med päls så tog lite extra länge också :)
Mockade hans box å fixade i stallet, Crim torkade lite till och sen tog jag ett till varv med den där pälsgrejen sen ett varv med vanlig borste, borstade i manen å svansen, kratsade hovarna, tog ett varv till med den där pälsgrejen och sen tror jag att jag var klar ;) Så på med en repgrimma + repet och ut på tur med Denise å Mimik! Upp i skogen vid morhagen, t.o.m ända upp på toppen! Så vart en timmes promenad med lite springandes, klättring, mycket tjatter å trevligt sällskap :)
Hem å åt, jättegott! Städade också.. Sen ut å sprang i ca 35 minuter! Var ner på byn å mötte denise :) Så vart trevligt sällskap igen (Y)
Sen var det jävligt skönt att duscha kan jag säga! ;D
 
Imorgon är det en toppendag som väntar, känns som en lite busig dag så är lite smått taggad! Tänkte sova i tid (man vet aldrig om jag gör det dock..) så jag kommer upp i tid imorgon å hinner utnyttja hela hela lediga dagen <3
 
 
 
 
Dom va så duktiga å skulle hoppa över diket men inte skjutton vart de nå normala bilder, men söta är dom iaf ;)
 
Märks att det är sommar å frihet på ingång, jag är så sprudlande glad över allt å skriver så glad-slarvigt så jag nästan skäms ;) Men som sagt, det är för att jag blir helt upprymd av alla sommar feelings ;')
 
 

Grym helg

Har haft en grym helg med bästa Denise!
Var å kolla på GHS på lördag eftermiddag/kväll å gick på mässan. Såg en del "kända" människor, t.ex Roffe! ;)
Köpte inte nå mycket, ridstrumpor å en väst, men är nöjd ändå :)
Stämningen inne i arenan när RGB red in var frän! Haha ;P Det märktes att alla var fokuserade till hundra när han hoppa och efteråt lyftes nästan taket av applåder å jubel!
Idag på vägen hem stannade vi i Örebro å handla lite, jag köpte ett par träningsbyxor som jag blev sjukt nöjd med!
Men var bra trött sen, i grängesberg hade jag svårt att hålla ögonen öppna :P
Men nu har jag tjockat i mig pizza (världens mest onyttiga helg...) så är pigg igen, funderar på en joggingtur.. :)
 
Ett gäng bilder :)
 
 
 
 
 
Måste tillägga att dom där skorna dödade mina fötter så hårt att dom grinade hela hela kvällen...!!