En riktigt fin häst.

Tänkte presentera en riktigt kanonfin häst. Ett sto f. 2000, en liten storhäst, med extremt mycket motor och kraft. Het mot hinder. Panikslagen av att vara själv, det går absolut inte! Men ändå en gudomlig myshäst. Rund och fin skulle jag vilja förklara henne. 
Hon är en tjej som jag kände för ett tag sen. Första gången jag satt upp på henne var jag 11 år, extremt liten i kroppen och såg ut som en fluga på henne. Hösten 2010 var det. Jag kämpade och kämpade men henne medans hon bara kutade mot hindrerna och rent allmänt med mig, men jag var fast besluten i att en dag kunna känna att, nu jädrar funkar det! Och visst kom det sånna dagar, absolut! Men kan ju berätta om våran första tävling här hemma.
Vi skulle hoppa två klasser. Hon sket fullständigt i mig, visst jag hade inte ridit henne många gånger då, det var fortfarande år 2010. Iaf, hon sprang och jag försökte lokalisera oss mot rätt hinder samt hålla mig kvar. Men icke, i första klassen sa det poff över ett hinder, när vi landade låg jag på mage på hennes rygg, hon undra va skjutton jag gjorde där och blev lite kinkig, var tvungen att småbocka lite, men jag var ju i backen hur det än hade gått. Ett fint litet magplask. Andra klassen kom vi längre in på banan än förra gången, men fort gick det! Och när vi kom på en ganska lång galoppsträcka hann hon sno så gott som all kontroll från mig, jag lyckades styra mot hindret som stod lite snett på en kortsida, vi kom över men sen hade nog ingen av oss koll på att staketet kom så fort, hon fattade det iaf en bra bit innan och väjade undan medans jag landade på svanskotan.
 
Hennes namn är Primrose. Jag brukade kalla henne för Pimmi, Pimsan, Pluppfia eller kanske Tokfia.
Ungefär ett år senare, den 6 November 2011 startade vi i våran sista tävling tillsammas. Och helv*te va bra de gick.
 
 
På träningar gick det oftast åt helv*te fort och var allmänt stökigt. Iaf när vi hoppade. Vi började iaf komma någonstans, hon lät mig vara med och bestämma. Våran resa kom inte längre än så men jag är sjukt tacksam för det som jag faktiskt fick av henne. Fina tjejen <3 Hon är allt bra fin.
 

Vrider upp musiken lite mer..

Torsdag idag. Rolig grej/tävling/lek/va-de-nu-va på irdotten idag, men sjukt krävande! Haha, jag hade träningsvärk direkt efter! :P Men det var kul! :)
För övrigt ganska seg dag i skolan..
Kom hem, trött som skjutton. Inget stall idag, Casper skulle ha följt med hem men han blev sjuk :(
Så jag har suttit och pluggat på den Grekiska mytologin, prov på de imorgon. Typ både mutligt och skriftligt.. eller nåt, vet inte så noga..
 
Imorgon ska jag till Forstäppan.
Blir konditionsträning för Olgas del, för att motverka den där magen som har kommit medans dom haft en rundbal i hagen ;) Maaaatvrak!
Och Muppen ska jag tömköra lite :) Han går ju snart in i sin "hel-vila", det förtjänar han <3
 
 

Ett år sen, update

Alltid lite kul att se vad jag gjorde för exakt ett år sen! Hihi :P
 
Jag var tydligen väldigt irriterad på något.. kommer faktiskt ihåg lite va de va..
Och sen så hade jag fixat internet på min dator, yää! Haha ;P Kära lilla dator som dampar lite smått hela tiden för mig..
 
 
 
Så här såg en veckoplanering ut för mig för ett år sen. På ett ungefär.
 
 
Ja.. den där kära klassen och klassresan.. va mycke de blev av de för min del i slutändan.. haha! ^^ ;)
Kära Pimsan var med där också ja, tränade på för fullt tillsammans <3
Och ett sånt där skojjigt äventyr med busgänger! Åh va kul! :')
 
Jag & jenny kanske har ett liiitet "bus" på gång förresten.. hihi! Nä inte så big deal egentligen men lite kul ändå :D
 
Åh men hallå! Jag har inte åkt slalom iår :( Kanske kanske kanske kan komma iväg i helgen... :))
 
Sådärja, ett år sen, vad tiden går fort.