Sitter sjukt bra..

..i soffan nu! Är helt slut efter dagen...
Kom hem för typ en timme sen kanske..? Hade då varit in till ssjö med Olga och hopptränat för Rachel med Denise å Musse :))
Red dit ett tag i förväg så hon hann vila lite, tränade, så fick hon vila medans vi åt kladdkaka! *mums* och behövligt med lite energi ;) Och sen red vi hem igen.
Träningen gick iaf riktigt bra! Vi har lite oflyt och är kanske lite klumpiga åså, meeen vi försöker! Och vi har utvecklats så det blir nog fin fint sen :) Bara det faktum att Olga fatta galopp nån gång på volt och sen hoppa, DET gjorde hon inte i vintras ;)
Men iaf, i början kändes det väldigt klumpigt! Vi travhoppade över ett räcke, som blev ganska högt sen mot slutet också! duktig tjej <3
Och på slutet hoppade vi en trekombination (med ett galoppsprång mellan) och det gick asbra! Vi stannade typ 2 gånger, men känslan var ändå att det gick bra!
På vägen hem kände jag att träningsverken var på väg, hehe :P
Och innan det hade jag klippt en gräsmatta och ridit en ca 30minuters barbacka tur på Muppen ;) Mest i skritt med lite trav också, riktigt mysigt! Bra väder och vi höll oss i skuggan så det var helt perffa! <3
Jag å Olga vart blöta mer än en gång :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu lär jag packa, åker till uppsala över helgen, morbror fyller år :))
Och jag har varken börjat packa, eller bestämt vad jag ska ha på mig och plus på det så är jag svintrött.. ^^