Hade jag så många?

Kul att man drar igång värsta röjningen när man "bara" skulle packa ner lite grejer och lägga lite andra i tvätt. Haha jo faktiskt lite kul.. ;)
"Jag har typ inga ridstrumpor..!!"
Hittade jättemånga. Och efter att ha kastat några så har jag 18 st nu :)
Förutom ridstrumpor hittade jag lite tävlingsgrejer, gammalt pyssel som jag sytt till Frodo, mig & Coccos och lite annat smått & gott. Lite roligt det med :)
 
Nu är jag trött igen. Så sova - yes! Imorgon kör vi ny dag! Och på lördag ännu en ny! Och sen åker jag till Uppsala en vecka! En hel vecka! Förstår ni att jag måste packa för det första vanliga kläder och grejer för en vecka, men också ridkläder för en vecka? Och västen, hjälmen och stövlarna lär ju ta ganska stor plats bara dom..
Men roligt ska det bli, och lite nervös är jag :P
 
Lilla ponnin <3
 
 
 

Halloween apelsin

Hej.
Idag åkte vi in till stan, jag, disan, sanna å hennes mamma. För att handla till ridlägret. Blev ett par stopp innan det - willys altså. Dels vid China Town. Så kul man kan ha! Det var gott också.. :)
Och eftersom att sanna skulle handla till sig själv också så vart det två kundvagnar. Hej å hå! Men det gick ju bra ändå :)
Efter lite gissning hur mycket alla äter av olika saker, vad ungarna borde tycka om och lite jämföring mellan priser kom vi iaf fram till kassorna. Hej å hå! Totalt packade vi mer än 10 påsar. Sen ut med allt till bilen och försöka pussla in allting - för som sagt, det hade varit några fler stopp innan.. Men det gick bra det med :)
Så nu ska det vara bunkrat för en helg med halloween ridläger, början imorgon.
Jag & disan ska va med och hjälpa lilla sanna på fredag och lördag, på dagarna iaf :)
 
Mätt i magen var jag sen när jag gick (sprang lite gjorde jag också ja) till Calle. Allting var redan fixat i stallet, go å glá kexchokla! :D
Så gjorde ordning honom. Ute vid paddocken ställde jag upp en liten övning.
Bom - ca 7,5m - litet hinder - ca 7,5m - bom. Och tänkte att vi skulle rulla på det.
Började bra gjorde det. Det kändes som att han var med mig och med på noterna. Lyssnade jättebra! Så vi hann väl jobba lite grann iaf. Sen fick vi en besökare. En liten kille. Som inte pratade svenska eller engelska förutom att han sa "varsegod" när vi hoppade och när han frågande sa "swedish" till mig. Och han ville gärna kila runt halva paddocken för att kunna se ur alla perspektiv....
Hälsa på Calle fick han också göra. Och snäll var han! Vi petade ner bommen två gånger och han han var klipsk nog att förstå att den skulle ligga uppe på skållorna så han la upp den åt oss igen :)
 
För övrigt gick det inge vidare bra för oss efter att han kom dit. Calle ändrade sig heeelt och hållet :(
Gick på snedden, ville inte gå åt ena hållet, lyssnade inte på galoppskänkeln - eller någon annan skänkel heller för den delen.. Så jag fick dra på ett smile och försöka jobba så gott det gick. Sen sprang killen iväg, över åkrarna - som är sådär uppharvade?
 
Vet inte om Calle tröttnade på att vara tvärtemot eller om det var något.. Men efter ett tag fick jag kontakt med honom någesådär iaf och kunde avsluta passet gott :)
 
Kommer dröja mer än 10 dagar tills nästa så kändes viktigt!
 
Våran middag idag bestod utav lassagne och till efterrätt pysslade jag ihop "pumpor" av apelsiner och fyllde med fruktsallad :))
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nöjd med trött

Efter att ha suttit i bilen/gått i affärer osv mellan kl 11 och 18 idag (7 timmar...) är jag otroligt trött.. inte minst i fötterna eftersom att jag absolut skulle på med dom nya skorna direkt ! ;)
 
Men annars är jag riktigt nöjd med dagen! Fick massa fina grejer från mamma! <3
 
Sen att det bästa man druckit/ätit på dagen blir ett glas vatten och hemmgjord grekisk sallad när vi kom hem är en annan sak, haha ;)
Jag har verkligen ändrat om min kost pånåt vis, eller kanske inte kosten - men tanken iaf..
Och det är ju alltid bra! :))
 
Imorgon: Stan å handla med Denise & Sanna tills helgens läger, sen hoppa Calle och sen pyssla ihop en liten middag (i halloween-tema, om tiden räcker till.... hehe). Vi får nämnligen besök och jag har två ideér jag vill förverkliga till efterrätten.. :)