Liten bäbis in i hårdträning nu 30-04-14

Börjar väl med att skriva om Selma, Calle fick leka dressyrpolle då en kompis till Rachel var där - de va superfina!
Selma då, red ungefär skritt trav och galopp - tränade på galoppfattningar lite extra. Sen gjorde vi tempoväxlingar i skritten från att skritta på ordentligt till att ta små steg, gick faktiskt bra för att inte hon har gjort de så mycket :)
Hon fick också trava över bommar, första typ 2 gångerna var det lite snubbligt men sista gången satte hon fötterna perfa! Så duktig :)
Och sen skrittade vi ut sen, upp på vägen. Eftersom de hade regnat var asfalten konstig, hon va tvungen att stanna och kolla om man verkligen kunde gå på vissa ställen ;)
 
Har kikat igenom bilderna lite snabbt från Lisa också! Här är några :) På mig och Calle :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Måste lägga upp ett inlägg med bilder som är allmänt roliga och som inte blev riktigt som vi tänkt sen ;) Haha, såg ett gäng...
 

Lisa + Kamera x Frida + Calle 29-04-14

Lite spontant fick jag med mig Lisa till stallet idag, och hennes kamera! ;D
Så hon var med och fotade jag när red Calle. 
 
I början var han inte super-arbetsvillig men mot slutet hade vi jobbat igenom det och han var fin :)
Hade lagt fram travbommar, som jag lite smått glömde bort men vi tog oss över dom några gånger iaf och det gick bra :) Får se om vi kanske jobbar lite mer med dom imorgon, glömde nämnligen kvar dom i paddocken också.. (ogillar när jag glömmer saker..)
Sen traskade vi ner mot sjön och Lisa tog ännu fler bilder, hon säger att jag har 404 bilder att kolla igenom sen, haha! ;)
 
Men här är några iaf!
 
Superfrän vinkel och häftigt ljus! 
 
Helt klart en av mina favoriter! Av de jag har sett :)
 
På väg in från hagen :P
 
Supertack bästa Lisa! Du är grym! <3
 

Aktiv va ordet 27-04-14

Vad har lilla Frida gjort idag då tro? 
Joo, först vaknade jag av att det blev ljust och varmt på mitt rum... tack så mycket. Är inte alls roligt att solen går upp och lyser rakt på mitt rum, men men! Gick ut och körde ett litet jogging pass med lite styrketräning nere vid sjön, ganska mysigt :)
På förmiddagen kördes det undan klyven ved, hämtades pallar och städades ur en bod, hej å hå en massa skräp, jag skulle kunna kasta hur mycket som hellst.
 
Lunchade mig själv och sedan iväg en sväng till Coccos. Vi tog oss ut en tur ute och hittade på en ny stig, roligt att göra det men tycker att det är väldigt sällan som de är bra stigar.. Eftersom den nya stigen också gjorde hela turen väldigt kort så fortsatte vi jobba lite i hagen, skuttade hinder, räknade galoppsprång och försökte från marken få honom att reglera dem, det var inte det lättaste ;) Men skit samma, han blev superivrig.
 
En sväng till skjutbanan på eftermiddagen, tränade lite grann och det gick lite bättre idag :)
Hoppade av vid stallet på vägen hem och red Selma. Gick bra måste jag säga, det kändes bra även om vi hade små disskutioner om vad vi skulle och inte skulle göra, hon utvecklas så fort och blir starkare och starkare - som bara är till fördel förutom när hon använder det för att bråka och testa ;)
Uteritt efter de och hon va lite tittig i början. Testade väldigt mycket och var lite smådryg. Sen skuttade vi diken också, och lilla bäbisen är så duktig, tar i alldeles lagomt och tror hon tycker de är ganska kul ;)
 
Bytte häst till klumpen Calle - haha :P Och red ett dressyrpass på banan, var länge sen jag red i dressyrsadeln och det är svårt! Men kämpade på och det gick också bra! :)
Sen följde Rachel med oss ut på vägarna en stund, vi mötte en bil på hela vändan.. så typiskt när man vill att det ska komma iaf några stycken.... 
 
Hela dagen har känts riktigt bra! Ingenting har väl riktigt varit svävande på rosa moln men ändå har det varit en bra känsla och inställning. Roligt :)
 
 
Åh mina älskade stövlar är sönder... :'( Känns så tragiskt.. och vet inte vad jag ska införskaffa för några, beslutsångest.. :(