Långtur med bad 31-07-14

Oj vilken lång och härlig dag! Började med en sväng till Coccos - longerade honom och sen gick vi en runda för lite klättring. Måste säga att han lyssnade riktigt fint när jag longerade stundvis och någong gång fick han störningar och travade bara på med huvet i vädret som en tok.. men som sagt, han lyssnade bra mycket bättre än förra gången iaf :) 
 
Sen vidare mot Sanna och lägertjejerna. De åt frukost när jag kom och vid 11 ungefär var alla redo, ponnysarna med och alla grejer packade så då började vi långturen bort förbi (?) Nyhammar till en sjö för badning och grillning. Så duktiga ryttare och riktigt tappra ponnysar trampade på (minus en röd valack) hela vägen. Alla tyckte det var riktigt skönt att gå ner i vattnet och det blev både rullningar, mular som trumpetade runt i vattnet och hovar som skvätte vatten. På vägen hem blev det även ett stopp vid konsum i nyhammar för lite glass-påfyllning. Sen var vi tillbaka i ssjö strax efter halv 8 :)
Så trots allt blev det en roligt tur och många kommer nog sova gott ikväll. Vagnen var ju med så det var ju alltid några som åkte på den, men jag kan ju säga att jag är trött i både huvet och kroppen efter det här lilla äventyret ;)
 
När jag väl satt still i vagnen tog jag en del kort så passar väl på att sno denna av Sanna. Gulliga Joda fick följa med halva vägen dit, det tyckte hon var ganska glassigt - perfa att bara relaxa och sola sig ;)
 
 Hittade den här bilden på fb och var bara tvungen att skicka den till sanna direkt! Hahaha, så klockrent henne, vimsfian som ordnar och styr upp så allt blir bra i slutändan iaf! <3

Bjudit på det mesta 30-07-14

Jag började dagen med en lite lugn morgon. Sen fick jag skjuts till Coccos och tog en promenad på nästan en timme med honom, joggade lite gjorde vi också ;) Och efter vägen hittade vi ett hårspänne som var ultimat för att hålla undan pannluggen för honom ;)
 
Sen har dagen spenderats med Sanna och fem lägertjejer! Hej å hå! Ridning två gånger, badning vid sandviken däremellan och nu på kvällen åkte vi till Järnsta och badade. En massa tok kan jag ju bara säga - haha! 
Så den här dagen har bjudit på lite av varje, och roligt har det varit också :) Imorgon är det nya tag, ny dag och nya planer! 
 

Heeelt slut 29-07-14

Vaaaarmt! Efter mina pannkakor imorse plcokade jag nästan en halv liter blåbär uppe i skogen! På eftermiddagen cyklade jag bort till Sanna och hjälpte lite till/på/från lektionen för tjejerna, som för övrigt var superduktiga! 
Vi löshoppade ett gäng ponnysar innan jag åkte hem också. Crim, Simba, Musse och Lady mer bestämt. Crim och Musse tyckte det var hur skojjigt som hellst och bjussade på hindrena. Simba var lite mer av en kanonkula som sköts iväg och sen "hoppade över" hindrena - hahaha. Och Lady körde något race och hoppade någon gång sådär, bra för henne bara att få latja runt lite iaf :)
Nu är jag så varm.. har spelat badminton med oscar också, haha jävla blåst gjorde det orättvist men med lite thaiching-moves var det skojjigt iaf.
 
Joda var med uppe på ridbanan också, relaxaren själv ;)