Helg i regn 29-06-14

Yes, helgen har bjudit på regn, regn och lite mera regn.. trevligt. 
Så varför inte börja lördagen med att rida i regnet? ;)
Hade denise med som filmade, Lisa fotade och Rachel var med också! Och bästa Calle såklart!
Vi hoppade, och det kändes så bra! Nästintill klockrent skulle jag vilja säga! Blir så glad! :')
 
Först började vi med att travhoppa ett enkelhinder, och det var ju lite svårt att känna av när hoppet skulle bli men det gick bra ändå. Sen hoppade vi kombination med en oxer. Och som avslut blev det en liten bana med rättuppstående - oxer - rättuppstående. Hade som sagt riktigt bra känsla! Calle kändes frammåt och med. Och det kändes som att jag hade koll på galoppsprången och kunde hjälpa honom att hoppa av rätt. Och sprången blidde så bra! Är bara så nöjd verkligen :)
 
Sen tillbringades eftermiddagen med Lisa, vi kikade på bilderna (och filmerna), åt paj och misslyckade jordgubbar doppade i vit choklad... ;) Lite senare åkte vi hem till Lollo och hade tjejkväll. Åt grillat med avokadomoussé (?) och räkor till förrätt, god efterrätt, kortspel, skräckfilm och godis :P
 
Senare idag ska jag till Calle. Tänkte rida igenom honom lite i paddocken. Sen börjar en ny vecka och vi får göra ett bra upplägg för den. Jobba jobba, träna och trimma. Och självklart njuta, ha roligt och vara tacksam. Varje dag, varje minut med varandra. 
 
Uppvärmning i redan blöt jacka
 
 
 
Fint regn i förgrunden ^^
 
 
 
 
<3
 
 
 
 
Kli-mys i stallet efteråt ;)
 
Fotograf på alla bilderna: Lisa Larsson
 
#1 - - vartrikareliv.blogg.se:

Härliga ridbilder :)

Svar: Tack så mycket! Det är min vän som har fotat de flesta :)
Frida Jakobsson