Selma blir fin(are)

Åh så himla fin Selma är! Rachel tömkörde henne en stund när jag kom till stallet idag och hon går så himla fint verkligen! Riktigt snyggt! 
Idag fick hon bli tvättade, putsad, borstad och kammad, ett försök till vitare svans åsådär ;) Sen på med pyjamasgosigt täcke. Imorgon bitti åker dom ner till Flyinge och på fredag är det Selmas dag! Tänk å duktig hon har varit! :D
 
Selma på 3års i våras! 
Nu önskar jag dom så mycket lycka till!
 

Lite sommarlovsfeeling

Gud så skönt det var med 3 dagars-helg! Både igår och idag har känts helt oplanderade och jag har bara kunnat ge mig in på vad jag känner för. Så idag var vi till stan en sväng jag och mamma. Fixade färdigt för min praovecka, kikade i affärer - köpte en fin lampa till mitt rum och en balansplatta (ska va bra att träna fotleden med!) och åt på China town! Åh det var så gott! :D
Och så var vi till banken och fixade med koder å kort.. ojoj så mycket grejer..
 
Chillstund hemma och sen en sväng bort till sagoponnyn! 
Vi fortsatte trimma på volt med nya tömmarna, blev även galopp idag och det gick bra! Han förstår grejen så lätt så det är nästan lyxigt haha! Jag kan fokusera på att hålla i tömmarna åt rätt håll och flytta på min fötter åsådär ;) Haha. Idag hade han mer frammåtbjudning också! Det är den ponnyn jag känner ;) Men alla blir väl äldre, lugnare och klokare.. mer eller mindre.
Åh, jag tycker så mycket om honom! <3
 
Både innan och efter vi jobbar på volt så traskar vi runt på rakt spår i skritt och trav. Tycker det är viktigt att det inte blir för mycket på volt - även om det innebär att jag måste springa.. :P
 
Appropå det så kanske inte min fot mår så bra längre.. blääh. Eller det känns bara lite mer, som när vi gick på stan blev jag supertrött i den och det kändes lite mer än vad det har gjort den senaste tiden.. 
 
Lisa bild!
 

Heeelt ändrade planer

Halv 7 imorse (när vi skulle gå upp och åka till Uppsala) blev det ändrade planer, vi blev hemma istället. Tråkigt som attan! Men efter att ha sovit en stund till, ätit lyxfrukost och börjat fundera på vad jag skulle göra idag istället så känns det helt okej ändå :)
Drog en sväng till Coccos och invigde tömmarna! Oj så långa de va hahaha
Tömkörde på volt och då var jag bra glá över att de va långa iaf! Provade att ha yttertömmen bakom hans rumpa och den andra fastsatt i gjorden och genom bettet. Det enda som fattade idag vad lite frammåtdriv annars jobbade han fint, men som sagt - lite mer frammåt gärna!
Kanske fortsätter fila på det där imorgon, är ju tur att han är så snäll när jag fummlar med tömmarna haha :P
 
 
Hemma nu på eftermiddagen har jag pysslat med allt från små löv till lite halvstora träd haha.
Plockade löv av samma sort fast i olika färger och la i en cirkel, lite småfint sådär!
 
 
Så gick jag lös med en sånhär busksax? Häxsax? Vad de nu heter.. Och klöpp ner små slyträd och grenade lite större träd.. sen blev jag irriterad över att bara slänga allting så började klippa av dem så det blev spisved. Och då var jag ju tvungen att hämta fyrhjulingen och koppla på vagnen på den så jag kunde slänga allting i där på en gång.. Så det blev lite ved iaf haha ;)
Nu är jag proppmätt, vi har precis ätit pizza (kebabrulle för min del)!