Sista veckan

Nu är det bara en vecka kvar tills skolan börjar. Kan ju inte säga att jag inte önskar längre lov och mer sommar men det är som det är ;)

Hade iaf två bra dagar med med sanna, Enya och Denise här igår och förrgår. Vi tältade och hässjad(?) hö. Och red dit hästarna så dom fick sova där dom också :)

Sen red vi på upptäcksfärd innan disan kom och hade bäck-och-bro-terapi med hästarna! Att jämföra med den gången det tog över en timme så gick det superbra! ;)
Och när disan kom senare så tog vi en tur till och upptäckte lite nya stigar. Sanna och Enya kände dock till stigarna lite redan men för oss och hästarna blev det nytt! Roligast var ju att det var stigar också för det saknar vi lite i laxsjön.. 

På sista turen testade vi faktiskt att rida två på musse, gick skit bra men vi tog det lugnt :P 


Snodde en bild från sanna, morgonmys!

På kvällen i tältet överraskade sanna oss med pizza dessutom! Mumsigt! För stunden iaf... hehe. Vi hade världens lyx förresten, lånade en elsladd och blåste upp en luftmadrass, en sån som är typ en halvmeter hög! :D så snaskade vi och kollade på det okända, sov, promenerade,  vattnade rabatter, gick med sopor, kollade på lite mer av det okända och snaskade lite till ;) Haha

Idag har jag chilla och sen jobbat igen, roligt att vara tillbaka efter en vecka! :) imorgon är jag dock ledig igen men då ska här klippas gräs och förhoppningsvis är jag effektiv, pigg och motiverad att både packa ur väskor och tralla runt på gården och pyssla med saker som är i behov att bli ompysslade :)
#1 - - johanna:

Fin blogg! :)

Svar: Tack Johanna! :)
Frida Jakobsson

#2 - - AngelicasVärld:

Ja galet att dessa veckor gått så fort - snart är det vardag igen...men det är iofs lite skönt med rutiner å ordning och reda igen.