Sol, bad och promenad

Även om det inte är sommarväder delux (i sverige är det ju det iofs haha) så har det varit helt okej väder! Lagomt med sol och bara liiite regn :P
 
Så igår började jag hemma ute på gården i solsken, rensade bland mina morötter, klippte gräs och började montera ner ett staket på åkern :)
Sen hämtade Sanna och Glenn upp mig och vi åkte till Grängsberg för att gå mot ALS. En liten insamling, men var ganska mycket folk! Roligt! Både Joda och Kakan var med oss och gick och skötte sig! Gullevovvarna :)
Så käkade vi och handlade innan vi åkte hem och sen på kvällen red vi en tur med Enya och alla ponnysarna. Jag och Musse skulle över ett dike med vatten och han hoppade som en tok över, haha! Twix hade gjort samma sak med Enya här om dagen och igår skuttade han lite också ;) Tur vi har en snäll Mumin som var handhäst men inte ritkigt hängde med så han blev kvar på andra sidan. Men då hoppade han efter och vi kunde ta honom! Kärlek till den ponnyn <3 (Vi glömmer att han höll på att dra av mig från Maximus när vi galopperade.)
 
Sen drog vi igång ordentligt och verkade 3 småponnysar och storstädade stallet! Bort med grejer, upp med täcken på hängarna, sopa, putsa fönster och Enya gick lös med en trasa att damma med. Slutade med att hela hon var vit/grå :P
 
Idag tog vi en tur ner i skogen och skuttade med Musse, Midi, Crim och Simba. Dom skötte sig jättebra allihopa! Maximus var lite pigg och het men lyssnade ändå så det kändes superbra! Midi var osäker i början och tog världen skutt över när hon hoppade men sen var hon jätteduktig hon med! 
 
Morgonfodring :P
#1 - - Johanna:

Fina hästar.

#2 - - Malou Zetterman:

Fin blogg! Hoppas då får en bra torsdag:) kram

#3 - - Erica:

Jättefina hästar! =)

#4 - - Nora Bååth:

Så härligt :D

#5 - - MATILDA ROSQVIST:

Fina hästar :)