Knorr Åke Ludwig Junior Carlsson, Luddisen och Strumporna

Höstlovet är ett minne blott och imorgon sitter jag i skolan och önskar att jag hade något att äta, haha skämt åsido ;)
Sista dagarna spenderades iaf hos Sanna och vi var väl som vanligt så jäkla effektiva, hann med att lyxflyga till grekland och spaáde varje kväll. Eller.. inte riktigt. Vi packade ihop vid 7-8 på kvällarna och myste med hem till gården, nästan så jag måste börja kolla på det nu ju! Händer för mycket under tiden jag inte är hos sanna :P
Rullade tunga ensilage balar fram och tillbaka (#dagensträning), konkat på 100 liter vatten, minst (#naturligtgym) och sen det vanliga "småpysslet" med verkning och ridning (#vardagsmotion). Igår kom lägerdeltagarna dock och då blev det skillnad på våran kvällsrutin. Trodde jag skulle somna sittande mot väggen igår när vi kollade på film efter att de hade gått spökvandring med tipspromenad. Men roligt har det ju varit hur som hellst. Vi hade det supermysigt igår när vi grillade korv ute i mörkret och läste skräckisar! ;) En viss unge som börjar på E och slutar på nya brakade väl hela sittstocken också, typiskt henne ;)
 
 
Får man presentera Knorr Åke som vi pysslade ihop på fredagskvällen. Vi testade även att äta pumpa, varvat med att vi googlade på om man kunde äta pumpa, om man kunde äta pumpa rå och vilka pumpasorter man kunde äta, haha! Det var iaf lugnt att äta den, tror vi - gott iaf ;)
 
Jag och Enya började med en pedagogisk idé också, att döpa hästen man har emellan sig (när man rider på led). Vi hade väldigt roligt åt att vi delade på Strumpan ;) Till slut hade vi ett par strumpor iaf, ett udda par - en svart och en grå i olika storlekar för att vara exakt. Ibland hade vi en tandemstrumpa och ibland var det en ihop skynklad strumpa dock, men det behöver inte barnen veta ;)
 
Appropå morgondagen så är jag sugen på en knäckemacka, igen, är fruktansvärt gott! Nu när lovet är över måste jag återgå till att vara nyttig igen, har fuskat varenda dag på lovet skulle jag tro! Sanna sa att vi var duktiga i fredags men jag käkade ju pommes och kebab då, var bara hon som var nyttig med sin sallad haha!
 
 
 
#1 - - AngelicasVärld:

Men så fin pumpa ni fick till!!