Träna träna

Åh jises! Första veckan den här hösten som jag verkligen har lagt i en växel på plugg-plan, haha! ;) Vi har (det första) matteprovet på torsdag och ett engelska test. Så nu har det blivit lite lite sömn två dagar och imorse kändes det verkligen, hade väldigt gärna legat kvar i sängen och dragit täcket ett extra varv runt mig :P
 
Men har hunnit med stallet också. Igår red jag Calle i paddocken med lite travbommar och Selma skrittade jag ut i mörkret.. hua! Det var kolmörkt på ett ställe upp i skogen, såg knappt vägen (min pannlampa var inte så fantastiskt bra). Idag fick Axel träna med bommarna också. La dem på mitten så vi kunde byta varv emellan så det blev övergångar mellan trav och galopp och varvbyte för C och A. 
 
Calle började passet segt men la i ett par växlar och bjöd till riktigt fint ett tag! Superskojjigt :) Axel är mycket frammåt hela tiden men får svårt att samla upp sig istället, men vi rider lite lättare då han inte har varit igång så mycket. Duktig var han hur som hellst :) La om bommarna till galoppbommar på slutet också och tog de några gånger.
 
Foto: Lisa Larsson
Älskade bulan <3
 
Nu ska jag traggla lite mera engelska glosor, och inser nu att alla inte hade sparats när jag skrev ner översättningarna... kuuul.
 
 
#1 - - Cassandra Haraldsson:

Härlig bild!

#2 - - Mohammedi's | Art, model & designer:

grymt

#3 - - Cassandra Haraldsson:

Usch, inte kul med matteprov :/