Krya på sig dag nr 2

Dagen har kämpats igen skolan med halvfokus och halvintresse. Sen fick jag vänta i Ludvika tills bussen skulle gå så drack en smarrig smoothi på BK´s altan/veranda/uteplats.. i solen! Mysfaktor! Tog ingefära i den också, och köpte med mig ingefära hem så har redan klunkat en tekopp med ingefära och ätit c vitaminer i form av mandarin. Kämpar för att bli frisk haha ;) Har verkligen inte tid att vara sjuk.
 
:)
och
 
 

Fortfarande helg

Så skönt att få en extra lång helg, tror att det är måndag imorgon men det är det inte! Jag har en helt oplanerad dag imorgon! Undra hur länge den fortsätter så haha ;)
 
Dagarna hos Sanna gick ju skitbra förresten, vi var supereffektiva i 3 hela dagar, passade på att dra på oss (mig ialla fall) lite halsont och allmänt förkylningsfeeling också! Haha ;) Driver, dagarna gick hur fort som hellst och vi känner mest bara vad hände? Det bästa vi har gjort är att upptäcka och ta oss fram på en ny stig, hittat en gullig fädbod och roddat hem hubertusjakten idag! Vi var hela 11 ekipage som gav oss ut på först en uteritt och sen "släpptes jägarna lös" att leta efter räven ;) Det var underbart fint väder med sol, perfekta höstdagar! 
 
Spiken har galopperat två av dagarna också, så himla duktig så det är svårt att förstå! Vi tänkte bara testa hur han reagerade på det och se hur lätt/svårt han hade för galoppen, och vid andra försöket med mycket peppning fall han in i galoppen och höll den tills vi saktade av lugnt och fint! Idag galoppade han efter Hajen, ja Hajen är också så himla duktig! Åh blir så glad :')
 
 
 
 

Avslutar på topp

Gjorde en repris på igår innan jag gick till stallet idag med. Funkar väldigt bra ;) 
Hästarna skötte sig fint idag också, fokuserade på mycket övergångar och så idag med, det gäller att traggla och försöka variera det ändå. Men båda två kändes bra så nu känns det helt okej att det är min tur att ta lite semester ifrån dom och "ha tid" med ett "liv".. haha ;) Det är roligt att vara hästvakt men vilken tid det tar när man åker buss 4 timmar om dagen.. Mina dagar har ungefär sett ut såhär; skolan, stallet, sova, skolan, stallet, sova osv :P 
 
Jag tar nästan helg nu också, på lill-lördagen! Har utvecklingssamtal och orientering imorgon sen är vi lediga för den här veckan så det blir Laxsjön till på lördag :D
 
Foto: Lisa Larsson