Helg

Äntligen fredag, jag har träningsvärk men vi fick slutat tidigare idag så är på väg till sanna nu :D vi ska åka på roligheter och sen blir det stallet.  

De senaste dagarna i stallet har jag haft ännu närmare besök av räven, han var inne i paddocken och sprang framför oss och sen sprang han utanför paddocken några gånger. Hen* ;) 
Och missen har jagat en liten mus inne i sadelkammaren!! Jag försökte rädda den från missens plågande lek genom att lyfta upp missen men musen hade hjärtklappning pch vågade inte springa någonstans :'( hur det är med musen nu det vet jag inte... 

Hästarna har skött sig däremot! Det är  så roligt med calle nu, igår red vi ut ner i görsökterustaget och runt bredvid vägarna på gräsvägar och lekte i skogen. Han var så duktig, brydde sig inte om någon bil, lyssnade på minsta vink när vi red på stigar så han fick tom galoppera där. Så himla roligt! Han gjorde inget när det kom en traktor med vagn tuffandes Heller :') det värsta var små indianer som sprang och gömde sig i grustaget när vi kom ;)