Lycklig

Hur lycklig jag känner mig just nu altså, hihi!  Bästa tjejerna har precis åkt hem och jag har myst ner mig bland fluffiga täcken och kuddar igen med mysmusik och choklad! Detta har verkligen varit en kanonbra födelsedags-helg som börjades i fredags med mat och tårta hemma med familjen och Abbas. 
Igår vaknade vi upp i lägenheten här och myste hela förmiddagen inne i värmen - förutom en minpromenad, haha :P Sen på kvällen kom brudarna hit. Vi har pratat ikapp om allt mellan himmel och jord, ätit massa gott och spelat roliga spel! Och pricken över i:et blev lyxfrulle med pannkakor! Gaah, så glad över allt! 
 
Det som återstår är att städa här i lägenheten nu och sen blir det lite smörgåstårta innan det är dax att ladda om för en ny skolvecka. Men först måste jag lyckas ta mig upp ur denna mysiga säng haha!
 
 
Fredagens tårta, skar mig i tummen i kampen om att göra den pyramidformad ;)
 
<3
 
 
Planka med massa gottis! Och megagod potatisgratäng till det också :)
 
Invigde menyn med en bål :)
 
Och avslutades med glass och.. tillbehör ;)
 
Fin ros som jag fick!
 
Frulle när det är som bäst!
 
 
 
 

Bitande kallt

Klockan är 4 på eftermiddagen och jag känner redan att dagen är "slut" och att det inte finns något mer vettigt att göra.. Hej opepp och hej längtar efter ljusare tider! Sover som aldrig förr gör jag också, klockan var närmare 10 när jag gick upp imorse. Vad hände där?? 
 
Hur som helst så har jag trotsat kylan idag (-22 som värst har jag sett) och gått till och från stallet samt ridit i närmare en timme på Axel. Det var tjockiskläder på, halsduken virad runt ansitket och gosetäcken på hästen. Sen red vi faktiskt ett lättare pass i paddocken och skrittade av en längre tur ute. Blev riktigt pepp när vi väl var i paddocken men innan kändes det mest jobbigt att behöva röra sig i alla pluffsiga kläder. Men ett bra pass blev det som sagt, äntligen kan vi börja jobba i fler gångarter i paddocken så nu gäller det att passa på :)
 
I förrgår var vi ute och red igen, det gäller att passa på att göra det när man kan rida under de ljusa timmarna också. Vi tog oss upp i hollywoodskogen och sen förbi mammas butik och sa hej :P
 
Det är iaf fint när det är kallt ute :)
 

Vinteraktivitet!

Jag har haft roligt när jag har åkt skidskor, skidor på längden, skidor utför och pulka mm utför. Men pulka bakom ponnysarna är lätt det bästa med hela vintern! Ingen vinter utan pulka-åkning! 
 
Idag tog vi varsin ponny och hade Enya med bakpå och alla 3 hundarna fick springa med när vi körde. Det var så himla roligt och bästa E tog massa kort och filmade! Tror ingen förstår hur roligt vi har men vi blir helt lyriska haha ;) Pappa skrattade bara åt mig när jag sa efter halva vägen upp till Laxsjön att jag hade glömt slalombrillorna, och skulle ha dom när vi åkte pulka. Men altså, tänk er först att det flyger pudersnö i ansiktet och sen kommer det ett gäng snöbollar flygandes från ponnysarnas hovar, haha! Joda satt i mitt knä i början och hon var inte alls nöjd när hon fick snö på sig :P
 
Bästa Crim drog min pulka, han är för bra den ponnyn :) Sparkades lite mot Kingen när han kom farandes strax intill honom bara men.. Haha älskade Kingen var ivägen heeela tiden men han var så glad så man kan inte bli arg på honom. Han hängde iaf med, de andra två fick vi vänta in och ropa femtioelva gånger på men de höll sig iaf lugna när de väl var med oss :P
 
Glada djur!
 
Igår tog vi också en redig utetur. Dock red jag då så frös inte alls på samma nivå som idag. Maximus valde the highway varenda gång vi skulle trava och höll sedan kort kort galopp. Jäkla skitunge! Där satt jag med vanliga termobyxor i fårskinnsadeln, men varför bryta ett vinnande koncept. Vi hade precis disskuterat att jag aldrig har åkt av honom (ingen annan som kommer ihåg att jag har gjort det?) så vi fortsätter väl med det ;) (Kommer faktiskt inte på någongång som någon har åkt av honom..?) 
 
Nu sitter jag och fryser fortfarande, trots att jag har varit inne i några timmar nu, jäkla frysseväder.. En kopp te och knäckemacka är frestande.. :)