Året som gått

Är ju klassiskt att skriva någonting om året som gått, så får väl bli ett sånt inlägg då :) Och jag har kommit fram till att det kommer bli ett långt inlägg som mest bara innehåller bilder... :P
 
Jag tycker faktiskt i det hela att det här året har varit riktigt bra :)
 
Hade en kanonsommar med mina bästa, badade supermycket och levde livet! Stressade inte runt och bara hängde i ridkläder som vi brukar göra. Shorts å linne eller klänningar och såklart bikini! Och en massa ponnysar!
 
Midsommar, gjorde fina kransar med Denise :)
 
 
Flumm på ridlägret, vem kan sitta på pilatesbollen längst? Och garva åt hur alla satt ;)
 
Ta en massa fina bilder :)
 
Skolavslutning :)
 
Rida i short, linne å tygskor barbacka - sommar!
 
Cykla till Rossa. Äta pizza. Köpa glass på ICA. Äta den vid sjön.
 
Galopp med Olga :)
 
Fina bilder med Muppen :)
 
Skördade hö med Sanna & Glenn, tror vi var där i tre dagar? Sov i tält, gick i skogen å plocka svamp å bär, "badade" i en bäck ;)
 
Lammisar - ursöta :)
 
Mycket fina bilder :)
 
Badning!
 
En massa fikan på Morhagen har det blivit också, min favorit var chokladtosca och hallosoda ;)
 
Lamm som INTE är i hagen...
 
Passade Sannas hus å djur medans hon var på semester. Failade totalt med att koka flugmedel ;)
 
 
<3
 
Mini-cykel-semester med tältning, sitta uppe tills solen gick upp, badning å grillning med dom bästa :)
 
Var iväg till öland med denise å hade det gött :) Shoppade, badade, solade, drack loka, lärde mig äta lök osv - haha ;) 
Väderkvarnan, kossor, glass, gamla cyklar och ett försök till att vara hurtiga :P
 
 
 
 
 
 
Hösten har gått ganska fort och jag har inte varit alltför depp över mörkret och vädret, det har som sagt gått ganska fort.
 
Har gjort några små starter och en lokal med Calle, flugit av några gånger, varit i luften ännu fler gånger och varit för kort irriterande många gånger. Men vi börjar sammarbeta såväl i stallet som från ryggen, känns superkul! :)
 
 
 
 
 
Har nästan glömt bort att det var det här året vi körde in Crim också! Shit, känns som så länge sen! Lillkillen har gått med på lektioner hela hösten också. Han är så duttin!
 
 
Var iväg på ett spännande äventyr på prao hos John Hickey. Var så mycket att ta in så jag bearbetar det fortfarande :P
 
 
Har hjälp Rachel med Selma lite grann också! Från att hängt över henne till att galoppa själva i paddocken, vingligt men duktig kämpe!
 
 
Och under året har det blivit en del busäventyr med busgänget också! :)
 
 
 
 
 
 
Åh är faktiskt riktigt nöjd med det här året även om vi haft en hel del otur här hemma.
 
Bästa: Sommaren. Och sommarlovet. Var så otroligt avslappnat även fast vi gjorde massa massa saker. Såklart vi har stressat - det gör vi ju jämt ;) Men vi hann med mycket, mycket olika saker - allt från att åka genom halva sverige till att grilla pringels till frukost när man har tältat en halvmil bort. Och däremellan har vi bara chillat på en uppblåst krokodil (?) i vattnet och gassat i solen eller tagit kvällsdopp. Så jäkla grym sommar!
Sämsta: Ett halvårs j*vla krångel med vattenskador/vattenläcka, varit utan varmvatten och halv bott i sommarstugan. Helt klart det sämsta med det här året...
En spännande dag: Min & Calles första lokala start (min första på storhäst) och förutom att det gick asbra och kändes grymt så lyckades vi placera oss på 6e plats! Så det var en spännande dag med en hel del nytt och saker man inte är van vid + spänningen när man hörde våra namn i högtalarna när dom hela tiden berätta hur ställningen låg till ;) Hoppas helt klart på fler sånna dagar!
En lycklig dag: VARJE dag jag har fått spendera med självaste ponnybus. Betyder så mycket <3
Ett specielt minne: När jag & Jenny red till Hällsjön. Bästa ponnyn slår det mesta.
En tanke från året: Från att ha slutat sjuan och varit "liten" till att ha börjat åttan, tycker att jag har vuxit massor det här året. Lärt känna mig själv mer och fått mer skinn på näsan!
Tanke inför 2014: Fortsätta stå på mig, stå på egna ben. Lägg tid på skolan, träning med Calle och mig själv. Prioritera tiden till det som gör mig lycklig, sånt som inte gör mig lycklig lämnar jag bakom mig.