En riktigt fin häst.

Tänkte presentera en riktigt kanonfin häst. Ett sto f. 2000, en liten storhäst, med extremt mycket motor och kraft. Het mot hinder. Panikslagen av att vara själv, det går absolut inte! Men ändå en gudomlig myshäst. Rund och fin skulle jag vilja förklara henne. 
Hon är en tjej som jag kände för ett tag sen. Första gången jag satt upp på henne var jag 11 år, extremt liten i kroppen och såg ut som en fluga på henne. Hösten 2010 var det. Jag kämpade och kämpade men henne medans hon bara kutade mot hindrerna och rent allmänt med mig, men jag var fast besluten i att en dag kunna känna att, nu jädrar funkar det! Och visst kom det sånna dagar, absolut! Men kan ju berätta om våran första tävling här hemma.
Vi skulle hoppa två klasser. Hon sket fullständigt i mig, visst jag hade inte ridit henne många gånger då, det var fortfarande år 2010. Iaf, hon sprang och jag försökte lokalisera oss mot rätt hinder samt hålla mig kvar. Men icke, i första klassen sa det poff över ett hinder, när vi landade låg jag på mage på hennes rygg, hon undra va skjutton jag gjorde där och blev lite kinkig, var tvungen att småbocka lite, men jag var ju i backen hur det än hade gått. Ett fint litet magplask. Andra klassen kom vi längre in på banan än förra gången, men fort gick det! Och när vi kom på en ganska lång galoppsträcka hann hon sno så gott som all kontroll från mig, jag lyckades styra mot hindret som stod lite snett på en kortsida, vi kom över men sen hade nog ingen av oss koll på att staketet kom så fort, hon fattade det iaf en bra bit innan och väjade undan medans jag landade på svanskotan.
 
Hennes namn är Primrose. Jag brukade kalla henne för Pimmi, Pimsan, Pluppfia eller kanske Tokfia.
Ungefär ett år senare, den 6 November 2011 startade vi i våran sista tävling tillsammas. Och helv*te va bra de gick.
 
 
På träningar gick det oftast åt helv*te fort och var allmänt stökigt. Iaf när vi hoppade. Vi började iaf komma någonstans, hon lät mig vara med och bestämma. Våran resa kom inte längre än så men jag är sjukt tacksam för det som jag faktiskt fick av henne. Fina tjejen <3 Hon är allt bra fin.