Ännu en bra dag 31-08-14

Dagen med Sanna började vid frukostbordet med mackor som jag bakade igår och utskick på mail till höstens elever! Sen ut till hästarna och verkade Musses framfossingar, fy faa-an! Så stora, tunga, klumpiga, dryga.. men ändå är han så snäll nu, mycket bättre än förut när han krånglade stup i kvarten.
Just nu måste jag pausa mellan varje mening för att blåsa på min arm, gaah! Brände mig på en plåt när jag tog ut den ur ugnen!! 
Sen ut på en tur, kika på ännu en ny väg för mig! Crim fick dra vagnen och jag satt i lyxstolen på Maximus ;) De fick jobba ganska rejält, både i uppförsbackar i galopp och i trav längs grusvägarna, han kändes väldigt fin vissa stunder :)
 
Lyxstolen är bra gosig ;)
 
Crimpan sket fullständigt i att han hade en baksele på sig, goa lilla plutten som börjar bli stor och vuxen nu!
 
Sen bytte vi ponnysar och tittade på ännu en ny stig för mig haha ;) Det blev Simba och Fenos som fick tömköras. Simba blev duktig efter några upprepade halter, då förstod han att han kunde chilla lite. Den stigen var en aningen blöt och så men ändå ganska så bra.. ^^
In och fick lite i magen och sen körde vi en tur med Twix och Mumin var med som handhäst. Den här gången på en ny väg för både mig och Sanna, tråkigt att den inte kom någonstan bara utan att det var en vändplan nästan dirket. Men det blev en ganska rejäl tur för dem ändå!
 
 
Nu är det ju ändå söndagskväll och skola imorgon, men jag kommer antagligen bara ha 2 lektioner på en timme var imorgon, ganska skönt ändå. Ska till lasarettet mitt under förmiddagen och sen har vi inga lektioner efter lunch, så blir en sväng till Sanna imorgon igen och då ska vi ta tag i sadelkammaren! Sätta upp alla krokar och hängare och få ordning på alla grejer, wii känns som att det kan bli riktigt skojjigt! :)
 
Målat naglarna har jag gjort här på kvällskvisten också, haha - det var dax att iaf ta bort det gamla och pysslig som jag kände mig drog jag till med att måla dom igen! Det är verkligen något extra att ha målade naglar! :P
 
Och igår fick jag äntligen tag på ett par ridstövlar som jag kan leva med! Haha, efter fler månader utan (känns det som iaf) och i försök till att hitta ett par bra så var det igår jag hittade dom på hööks. Lycka! ;) Dessutom köpte jag mig ett par tömmar, långa tömmar!