Istället för tupp har vi katt och hund

Godmorgon! Säger melker och kommer och stryker sig mot mig, klonar i sängen och härjar på nattduksbordet. Men tjena är ni vakna? Säger Kingen och bjuder in sig själv (trots nästan obefintlig plats) i sängen. Så då var man vaken nu istället för att sova bort dagen ;) nyss gal grannarnas tupp också så och sanna alarm trallade men hon bara snarkar :P
 
Detta är våran lista från igår! Shit vad effektiva vi är! :D dessutom var vi till Borlänge och handlade lite grejer som krokar, sopborste och nya hinkar till alla ponnysarnas borstar. 
 
I ordningen så började vi verka musse, samtidigt fotbadade han och twix. Sen blev det rejält behövlig dusch för musse och verkning för twix.
Sen var vi ut på en tur med twix och en ny häst som står här. En snäll dam som behöver lite hjälp på traven (tölten haha) att bli av med lite energi bland annat. Så jag red henne och ska göra det idag också tänkte vi. Hon är då en islänning så det var väldigt intressant haha! Jag ba; vad gör hon nuuuuu? Haha 
 
Sen blev det dusch för midi efter att vi hämtade hem henne och mumin från ett bete. Borlänge, verkning av midi och sen red jag upp tikrarna till ett bete i kvällssolen. Det enda som hördes var iprinsip en av tio bäckar som porlade. Supermysigt! Sist (och minst) longerade vi resten av ligan innan vi gick in för kvällen och snaskade framför tvn :)
 
 
#1 - - ɑ n n i k ɑ:

Så fin häst!

#2 - - Ida - foto & häst:

Men så fina! :)