Huuuur underbar dag som hellst!

Asså sikken dag vi har haft! Jag är så nöjd! :D Vi drog iväg mot Leksand strax efter kl 9 imorse och var på plats i lagom tid. Vi hade tur med vädret, även om det småregnade lite då och då så hade vi ändå sol ibland och det var ganska varmt ett tag också. Dessutom hade vi ju väldigt roligt också, magmusklerna kommer dock inte vara de enda som har träningsvärk imorgon ;) Som vi har traskat upp för backarna på Sommarland! På slutet åkte vi nästan bara forsen, gick upp, åkte ner, gick upp osv :P 
Vi spelade en runda minigolf också och var på jakt efter en trampbåt men det bästa vi kunde skaffa oss var en miniliten rodbåt, som vi trängde ner oss alla fyra i haha! Jag och Enya paddlade lite kanot också, vädligt skickliga ;)
 
Vi hade inga mobil med oss i vattnet så tyvärr inga roliga bilder, såg däremot en som hade mobilen i ett plastfodral men asså - hade nog inte vågat det heller ;P Så blir en bild på Crimpan som bara blir ljusare och ljusare! Vi longerade ponnysarna en sväng var när vi kom hem idag och igår var vi ute på en mysig tur med allihopa :)
 
Nu är jag redo för sängen. Tror helt klart att jag kommer soman som en stock!