Lyckan att vara på jobbet <3

Inser än en gång hur lyckligt lottad jag är som har fått jobb på Morhagen! Jobbar nu i helgen igen efter ett uppehåll på en månad ungefär, och det är bara så roligt att vara tillbaka igen! :D De andra i personalen är underbara och vi har roligt, lite arbetsnarkomaner allihopa också - och det är skönt för man blir aldrig irriterad över att någon annan sitter på arslet och ser glad ut ;)
 
De 2 föregående dagarna har jag ridit Calle också, vi red ut med Jossan i torsdags. Calle skötte sig så himla bra! Inte ens när Axel började backa hysteriskt i en korsning när en bil kom gjorde Calle något, han agerade trygg och stabil häst och stod snällt stilla :') Blir så glad!
Igår red vi på banan och han kändes riktigt fin! Kändes som att han jobbade upp ryggen extremt bra, knappt så jag gjorde något heller, en ny känsla :)
 
Foto: Lisa Larsson
 
Nu tänkte jag deppa över att det är mörkt ute och att jag inte kan ut och gå en promenad då, vilket jag verkligen ville göra. Så min tanke var att göra typ, ingenting.. haha ;) Men sen kom jag ihåg att jag senast igår sa till mig själv att det var dax att steppa up och träna mer. Så no excuses, styrketräning väntar, så fort jag har rest arslet härifrån haha ;) Kan hända att jag fastnar på transport-letning istället.... ^^
#1 - - MATILDA ROSQVIST:

Åh så fin häst :)

#2 - - Cassandra Haraldsson:

Så kul att jobba med ett jobb som man tycker är roligt! :)