Fortfarande helg

Så skönt att få en extra lång helg, tror att det är måndag imorgon men det är det inte! Jag har en helt oplanerad dag imorgon! Undra hur länge den fortsätter så haha ;)
 
Dagarna hos Sanna gick ju skitbra förresten, vi var supereffektiva i 3 hela dagar, passade på att dra på oss (mig ialla fall) lite halsont och allmänt förkylningsfeeling också! Haha ;) Driver, dagarna gick hur fort som hellst och vi känner mest bara vad hände? Det bästa vi har gjort är att upptäcka och ta oss fram på en ny stig, hittat en gullig fädbod och roddat hem hubertusjakten idag! Vi var hela 11 ekipage som gav oss ut på först en uteritt och sen "släpptes jägarna lös" att leta efter räven ;) Det var underbart fint väder med sol, perfekta höstdagar! 
 
Spiken har galopperat två av dagarna också, så himla duktig så det är svårt att förstå! Vi tänkte bara testa hur han reagerade på det och se hur lätt/svårt han hade för galoppen, och vid andra försöket med mycket peppning fall han in i galoppen och höll den tills vi saktade av lugnt och fint! Idag galoppade han efter Hajen, ja Hajen är också så himla duktig! Åh blir så glad :')