Långtur med bad 31-07-14

Oj vilken lång och härlig dag! Började med en sväng till Coccos - longerade honom och sen gick vi en runda för lite klättring. Måste säga att han lyssnade riktigt fint när jag longerade stundvis och någong gång fick han störningar och travade bara på med huvet i vädret som en tok.. men som sagt, han lyssnade bra mycket bättre än förra gången iaf :) 
 
Sen vidare mot Sanna och lägertjejerna. De åt frukost när jag kom och vid 11 ungefär var alla redo, ponnysarna med och alla grejer packade så då började vi långturen bort förbi (?) Nyhammar till en sjö för badning och grillning. Så duktiga ryttare och riktigt tappra ponnysar trampade på (minus en röd valack) hela vägen. Alla tyckte det var riktigt skönt att gå ner i vattnet och det blev både rullningar, mular som trumpetade runt i vattnet och hovar som skvätte vatten. På vägen hem blev det även ett stopp vid konsum i nyhammar för lite glass-påfyllning. Sen var vi tillbaka i ssjö strax efter halv 8 :)
Så trots allt blev det en roligt tur och många kommer nog sova gott ikväll. Vagnen var ju med så det var ju alltid några som åkte på den, men jag kan ju säga att jag är trött i både huvet och kroppen efter det här lilla äventyret ;)
 
När jag väl satt still i vagnen tog jag en del kort så passar väl på att sno denna av Sanna. Gulliga Joda fick följa med halva vägen dit, det tyckte hon var ganska glassigt - perfa att bara relaxa och sola sig ;)
 
 Hittade den här bilden på fb och var bara tvungen att skicka den till sanna direkt! Hahaha, så klockrent henne, vimsfian som ordnar och styr upp så allt blir bra i slutändan iaf! <3