Premiär och avslut början på

Äntligen, är vi färdiga med lägenheten! För den här gången ;) Vi grejade å grejade med allt möjligt ända in i det sista igår. 
 
Sen åkte jag till Sanna! Vi var ut med hästarna på en tur igår - Jag hade Simba som handhäst och han som brukar vara så duktig var apdryg när vi travade och galopperade! Inte blev det bättre av att Musse blev grinig på honom heller, och mina fingrar var inte glada. Nästa gång blir det ett special grimskaft :P
Och som vanligt när jag och sanna är ute så kan vi inte hålla oss ifrån att kika på nya stigar och vägar, så vi traskade in på en (Sanna körde terräng med vagnen hehe) lite skogsväg. Det var jättefint men tyvärr blev det mycket snö och grejer ju längre upp vi kom och så var det blött så vi vände. Får utforska mer när det har blivit torrare :)
 
Vi hade supertur med vädret igår, idag vaknade vi till snö som bara fortsatte att snöa mer å mer å mer.. :(
Så 2 ponnys hovar har blivit verkade och en ponny har fått en utökad klippning - det var Twix som fick pudelben och lite mindre päls på magen ;)
 
En liten tjuvkik från köket i lägenheten, mamma sydde jätetfina stolsöverdrag till stolarna och det är så fint mot gardinerna och bordet som vi (äntligen) hittade på IKEA när vi var där och irrade omkring :P
Nu är det knappt en vecka innan vi får påsklov! <3 Och BARA 10 Veckor kvar på vårterminen!!