Tillbakablick ett dygn

Jajamensan, åkte ju till sanna igår och vi åkte iväg och kollade på en häst. Nu ett dygn senare står pållen hemma i Laxsjön! :D Vi åkte och tittade på honom och kom överens om att han verkade väldigt bra så så snabbt kan det gå i svängarna. Dessutom så sussade jag kvar hos sanna, idag red vi 2 vändor och skrev en lapp/planerade till Halloweenlägret! Blev lite väl mycket planering och pysslande på morgonkvisten dock haha! Vi tappade helt våra morgonrutiner :P Ena passet hoppade jag Maximus och det gick nog faktiskt riktigt bra! Han var taggad som skjutton men han lyssnade riktigt bra! Så roligt :D Andra vändan red vi ut och då tog jag och Hajen galopp, han blir bara duktigare och duktigare! 
 
Sen for jag hemmåt, eller till sunnansjö iaf. Medicinerade en ponny, stressade till Bellman, hann rida henne innan hovslagarn kom, fixade stallet och packade åt Calle och sen åkte vi iväg med honom för hans tävlingshelg :P Imorgon åker vi upp och ska försöka matcha tiden så vi kan kika på när de startar!
 
Selma red jag nere i grustaget. Från början var hon överexalterad delux och bjöd på stora luftiga språng. Efter några (försök till) lugna varv varvat med klättring upp och nedför backen så var hon en heeelt annan häst sen. Lugn och harmonisk liksom ;) 
Nu ska jag kika efter vad vi ska hitta på med bommar imorgon också. Sen inleder vi nästa vecka med mys, vaccinering är på g och vi tar det lite lugnt :)
 
Foto: Lisa Larsson
#1 - - Rebecca:

Ibland kan det gå fort med hästar x)