Utsikt: västerdalälven

Sitter på en trästol med sockor på fötterna och utsikten är genom ett fönster med en adventsljusstake över Västerdalälven. Och stadium på andra sidan.. Haha!
 
Åkte upp hit i Torsdags kväll (Sälen).
igår var vi och åkte slalom, backarna öppnade igår så det var bara några nedfarter som var snö"ade" och pistade. Inte så jätteroliga backar men vi hittade en opistad liten backe och åkte iväg på den, kom ut i en stor opistad som snökanonerna jobbade för fulla muggar med. Lite småläskig känsla.. 
 
Skaren sprack typ 27 gånger så vi trilla väl omkull ca 25 gånger också ;) sen kom vi ner i nån stugby en bra bit bort från där vi skulle vart så vi gick tills vi såg en större väg och där åkte pappa preeecis förbi.. 
Men hem kom vi och det var skojjigt ändå, haha ;)
 
 
Nu har vi kommit hem från en julmarknad, jag och mamma åkte hästtaxi - väldigt smart idé och en fin fin vagn! Alldeles perfa för att få med mycket folk :)
 
Måste bara säga att Calle var riktigt fin i onsdags när jag red :D Riktigt roligt! Vi ska nog till pärlby och hoppa på måndag så får vi se om vi blir med i Ludvika på lördag :)
 
/Frida

Santa can you hear me

Nyduschad och ska snart gå och lägga mig. Åker till Sälen på torsdag med familjen och ska stanna där tills på söndag. Efter det hoppas jag på att få komma hem, vara hemma, stanna hemma, bo hemma. Ska bli riktigt skönt hursom helst.
Var skeptisk mot att åka iväg till Sälen först men det blir nog bra :)
Och hoppas på att vi ska "bygga om" och måla om mitt rum på jul lovet, har tänkt mega länge att vi ska måla om. Typ före sommaren.. Men så har jag planer på att vi ska bygga en fast garderob istället för den jag har nu. Då blir den både större och mer praktisk, hoppas jag :P
Så tills början av nästa år vill jag ha ett fint och hemvänligt rum där jag kan sitta och mysa på kvällarna. Nu har det sett ut som en flyttkartong sen i somras = inte så mysigt..
 
 
Imorgon ska jag rida fina Calle, känns som längesen nu när jag varit sjuk! Plus att det dröjer flera dagar efter imorgon också :(
Tappade dock bort en dag idag, var bombis på att det var tisdag imorgon! Men så va de tydligen inte - haha ;) Hade tänkt hinna plugga ikapp lite på tisdagskvällen (som nu inte finns) men nu verkar det bli plugg, rida, packa och köra in pellets på onsdagen istället - let´s go!
 
Nej, dax att ge mamma datorn, Puff å kram natti alla barn! :P
 

Vädret!

Drog på mig solbrillor och en stor halsduk och gick ut en sväng. Solen är ju bara, mmmm!
 
 
Vi saknar lite djurliv på den här gården.. så synd..