Mys eftermiddag

Red Calle i paddocken idag. Vi fick sällskap av supermysigt (eller inte) väder och Denise & Musse :)
Blåste och yrde runt snö så man nästan fick sakta av för att man inte såg något ibland..
 
Men Calle kändes fin! Superkul! Vissa stunder sket han i mig och "drog iväg" en aning men han gav sig typ innan han ens börjat så inget allvarligt. Tror han var ganska nöjd efter passet också :)
 
Förutom stallet har jag & Denise haft pannkaksplugg - haha!
Pannkakor + grädde + god sylt = supergott = två supermätta brudar ;)
Det började med att det luktade pannkaka imorse när vi hade spanska - hur gott skulle det inte varit liksom? Så vi hoppade av bussen vid konsum för att köpa med lite ägg och sånt och sen fick vi gå över halva byn i snöstorm. Men det var det värt - alltid :)
 
 
 
Är inne på min andra kopp te nu, musiken på och ett gott humör. En bra torsdag :)
 

29-01-14

Det märks att det blir ljusare och ljusare nu! Längtar tills det är ljust länge länge :)
 
Idag hade vi vanlig dag i skolan - satt å åt kladdkaka och pluggade lite so tillsammans på håltimmen idag. Mys :P Haha
Nej men vi pluggade faktiskt! Duktiga tjejer ;)
 
Kvällen kommer också spenderas med plugg.. ska bli så otroligt skönt när dom äntligen ger sig med alla prov å läxor. Eller iaf inte har skjutton saker på en vecka..
 
Det som står på planeten idag är att skriva lite fakta-text om Koalan på engelska och nöta in saker om kristendommen. Bara att börja.. vilket brukar ta ett tag dock ;)
 
"För varje minut du klagar förlorar du 60 sekunder av glädje."
 
 

Duktig ponny

Det tog ett tag och några om och men innan jag & Crim gjorde något vettigt idag. Latheten att bara leka med honom i hagen funka inte alls, föööör mycket snö! Så tog väl in honom iaf och vi fick med oss Sanna & Kingen på promenad. Först ner till Maximus så där longerade jag Crim en stund i paddocken (först fick vi pulsa igenom en massa snö som blåst upp i stora högar) och han fick springa av sig lite.
 
Sen följde Sanna & Musse med ut på en liten promenad - Crim fick bada i snö en sväng HAHA!
Bad honom gå ut i snön på en åker medans jag stog kvar med longerlinan på vägen - dock var det ett dike där så snön gick så högt upp att han liksom vilade huvet på det - och då tyckte han tydligen att det passade fint att lägga sig där och strunta i promenaden! Haha så skön ponny.. ;)
 
Aa men sen skulle vi gå tillbaka till Sanna. Sanna gick med Kingen och en spark lite bakom mig & Crim när vi mötte en hund som var ute och traskade själv. Som tur va fick jag tag i kopplet på hunden (annars hade säkert Kingen och den råkat ihop i slagsmål eller nåt) och lyckades gå med tummen i en lite ring på halsbandet medan resten av handen höll i hela longerlinan. Så hade en stor och lite småbökig hund på ena sidan och Crim på andra. Crim skötte sig faktiskt hur bra som hellst - glömde bort att jag hade honom där ett tag till å med.
 
Tillbaka i stallet fick hunder stanna i Crims box tills Sanna och kingen kom (dom fick vänta ett tag) och så gick vi in i huset. Stängde in kingen och katterna så hunder fick komma in. Ägaren hittade vi ganska snabbt - Rachel visste vems det var :)
 
Så från att ha kunnat bli en lugn dag för Crim blev det en väldans hit å ditande.. :P
 
 
En liten mörk bild på bästa Crimpan <3